Scriitorul englez Samuel Johnson a facut o afirmatie faimoasa ce este recunoscuta si rostita chiar si astazi, acesta spunand “nu gasesti nici un om, deloc intelectual, care este dornic sa paraseasca Londra. Nu domnule, cand un om este plictisit de Londra, acesta este plictisit de viata; si asta pentru ca pentru fiecare om exista o Londra pe care sa si-o poata permite“. Mai mult de doua secole au trecut de cand Johnson a spus asta, dar cuvinetele sale inca rostesc adevarul. Viata in Londra este revigoranta, iar cei ce o viziteaza, turistii, gasesc ca o singura vizita nu este indeajuns pentru a experimenta si trai tot ceea ce acest oras vechi de doua milenii are de oferit si de aratat.

Aici anticul se prinde mana in mana cu contemporanul. Vei gasi istoricul Turn al Londrei, si avangardul Tate Modern, doua locatii considerate a fi necesar de vazut si vizitat atunci cand pasesti pe pamant londonez. Sonetele lui Shakespeare inca se mai aud din gurile actorilor de teatru, acestia reinterpretandu-le intr-o varianta moderna.

Cel mai bun moment de vizitat Londra este in primavara, atunci cand temperaturile sunt blande, iar parcurile oraselor sunt inverzite si inflorite. Cu toate acestea, atat primavara cat si vara sunt sezoanele cele mai alese de turisti, iar preturile hotelurilor si a calatoriilor sunt reflectate de numarul mare al acestora.

Indiferent de motivul pentru care Londra este vizitata, acesta are de oferit ceva oricui. Cu toate ca Anglia este cunoscuta ca o destinatie destul de costisitoare, Londra este plina cu atractii de toate felurile potrivite pentru orice turist. Sejur Circuit este o agentie de turism ce va poate ajuta cu organizarea de vacante in strainatate, usor si la indemana oricui, iar preturile fiind extrem de accesibile.