Pentru voi toti, domnilor, care poate la un moment dat ati fost luati in ras de catre ceilalti barbati din preajma voastra, pentru faptul ca aveti mult prea multa grija de voi, pana la cele mai mici detalii si pentru ca va pasa foarte mult de cum aratati, avem vesti bune pentru ca voi acesti barbati bine imbracati si mereu aranjati aveti doar de beneficiat de pe urma placerii voastre.

Foarte multe pot fi deduse din felul in care un barbat este imbracat. Pot fi trase multe concluzii in functie de ce imbracaminte barbati alege fiecare, fie ca sunt haine online sau cumparate de la cine stie ce magazin. Aproximativ 72% dintre barbati sunt de parere ca a fi bine imbracat si mereu pus la punct este un fapt de viata, un stil de viata care ar trebui adoptat de toti. Barbatii care nu pun atat de mult accent pe felul in care se imbraca si arata, sunt invidiosi pe cei care sunt bine imbracati mereu indiferent de unde merg, considerand ca acestia au mai mult succes in relatiile sentimentale, au mai mult succes si la locul de munca, un salariu mai mare si un mare plus in stima de sine.

Hainele chiar il fac pe om, si atunci cand barbatii au fost intrebati de modul in care ei se exprima, 50% din acestia au afirmat ca hainele pe care le poarta le reflecta cel mai bine personalitatea si modul in care doresc sa se exprime si sa fie perceputi de cei din jur.